În ziua de miercuri, 24 octombrie 2018

În ziua de miercuri, 24 octombrie 2018, Incubatorul de Afaceri Sîngeeri a găzduit ședința ordinară a Fondului pentru Tineri din raioanele Sîngerei și Șoldănești în cadrul proiectului ”Fonduri de susținere a antreprenoriatului pentru tineri în Sîngerei și Șoldănești” finanțat de Fundația Est-Europeană.
Agenda de lucru a tinerilor din ambele raioane a prevăzut discuții pe marginea Politicilor și Strategilor naționale și regionale de susținere și dezvoltare a IMM, a situației și nevoilor tinerilor antreprenori din regiune, a posibilităților de finanțare a micului business prin programe guvernamentale sau internaționale.
Vizita de studiu a Incubatorului de Afaceri, precum și schimbul de informații utile pentru inițiative profesionale a animat tinerii creând o atmosferă amicală de lucru și comunicare.
Acest grant este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Guvernul Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

 

Povestește prietenilor

Leave a Comment

Your email address will not be published.