Fonduri de susținere a antreprenoriatului pentru tinerii din Sîngerei și Șoldănești

 

 

Incubatorul de Afaceri din Sîngerei anunță concurs de granturi pentru tinerii cu vârsta dintre 20-35 ani, locuitori ai raioanelor Sîngerei, interesați să inițieze afaceri sau cu experiență în afaceri de cel mult 3 ani.

În cadrul proiectului Fonduri de susținere a antreprenoriatului pentru tinerii din Sîngerei și Șoldănești, în parteneriat cu AO Consens, CR Sîngerei, CR Șoldănești, Incubatorul de Afaceri din Sîngerei, Fondul pentru Tineri Sîngerei și Fondul pentru Tineri Șoldănești anunță concurs de granturi pentru tinerii cu vârsta dintre 20-35 ani, locuitori ai raioanelor Sîngerei și Șoldănești, interesați să inițieze afaceri sau cu experiență în afaceri de cel mult 3 ani.

Fondul de susținere a Antreprenoriatului pentru Tineri urmărește scopul de abilitare antreprenorială a tinerilor și antrenarea lor în dezvoltarea afacerilor pentru a contribui la dezvoltarea comunităților din raioanele Sîngerei și Șoldănești.

Inițiativa se va desfășura în 6 etape :

  1. Selectarea unui grup de tineri de 20 persoane cu inițiative de a dezvolta afaceri sau cu experiență în afaceri de cel mult 3 ani ca beneficiari de proiect (termen de înscriere : 04 februarie – 24 februarie 2019)
  2. Instruirea beneficiarilor de proiect în Administrarea Afacerilor (termen de implementare : 4 martie – 12 aprilie 2019).
  • Organizarea concursului de planuri de afaceri destinat tinerilor instruiți în cadrul programului (termen de aplicare : 15 aprilie – 19 mai 2019)
  1. Finanțarea celor mai bune dintre ele (începând cu 1 iunie 2019).
  2. Monitorizarea inițierii sau dezvoltării afacerii (perioada lunilor iunie – octombrie 2019).
  3. Premierea celor mai bune afaceri la Gala Afacerilor Debutante (noiembrie 2019).

Dosarul de înscriere la activitățile proiectului va include:

  • CV aplicantului în baza modelului propus;
  • O scrisoare de intenție în baza modelului propus;
  • Descrierea succintă a ideii sale de afaceri în baza formularului propus.

Pentru a descarca Dosarul, accesati:

http://www.filedropper.com/fonduridesustinereaantreprenoriatuluipentrutineriidinsingereisisoldanesti

Povestește prietenilor

Leave a Comment

Your email address will not be published.